NYMA® Clothing

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd terug gestort. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product -indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je je retourzending aanmelden via onderstaand formulier. Vervolgens willen we je vriendelijk vragen het retourformulier in te vullen, uit te printen en mee te sturen met het product.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

Met behulp van onderstaand formulier kun je je retourzending aanmelden. Vooraf aangemelde retouren worden door ons sneller behandeld.

AANMELDEN RETOURZENDING

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram